Datacenter Specialist

Kojoka etsii Databros Services Oy:lle VMware asiantuntijaa konesaliensa ammattilaiseksi. Tehtävä pitää sisällään monipuolisen roolin moniasiakasympäristössä, jossa on asennuksia määrittelyineen ja varmistuksineen, palvelin ylläpitoa/-kehitystä (ml. tietoturva), konesaliratkaisujen päivittämistä, valvontaa ja vianselvitystä. Roolissa on tiimityötä sekä itsenäisiä toteutuksia ja toimit projekteissa asiakasrajapinnassa arvostettuna teknisenä asiantuntijana.

Odotamme, että tunnet VMware ympäristöt ja sinulla on kokemusta konesaliympäristöjen käyttöönotoista ja ylläpidosta. Eduksi laskemme VMware sertifioinnit ja konesalirautaosaamisen sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen Databrossilla.

Tehtävässä ei ole tarjolla kankeaa organisaatiota ja kalenterin täydeltä sisäisiä kokouksia. Työpisteensijainnin voit valita, mutta toimipiste on mm. Seinäjoella ja Vaasassa. Tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön myös muualta. Työ alkaa erikseen sovittuna ajankohtana ja palkka kokemuksen mukaan.

Databros Services Oy on pohjalainen yksityinen IT-alan toimija, joka on perustettu vuonna 2006. Henkilöstöä on nyt 25 ja liikevaihtoa noin 9 miljoonaa sekä tulos on positiivinen. Tuemme ja ylläpidämme yritysten tietojärjestelmiä, teemme käyttöönottoja ja tietojärjestelmien vaihtotöitä.
Asiakas on meillä aina ykkönen!

Lisätietoa asiaa hoitavalta Seinäjokelaiselta rekrytointikonsultilta 0400 721717 / Jouko Karjalainen (jokainen viikonpäivä klo 6-17). Hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla työn olennainen sisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Rekrytointiprosessi on nopea ja kevyt. Haku loppuu kun tekijä on löydetty.

Lue lisää: https://kojokafi.business.site

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.