Tuotantopäällikkö

Kojoka –rekrytointi hakee metalliteollisuuden yritykselle Etelä-Pohjanmaalle TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tuotannon suunnitelmallisesta koordinoinnista ja sen toiminnan kehityksestä. Kehitystehtäviä voivat olla osaamisiesi mukaan esim. koneinvestointien selvitykset, layout suunnittelut, menetelmä- tai toimintaprosessien muutokset. Hoidat myös suur-asiakkuuksien yhteydenpitoa (koti- ja ulkomaille).Odotamme:

– kokemusta teollisuuden esimiestyöstä vähintään 3 vuotta– insinööri / DI -koulutusta– ERP-käyttökokemusta, hyvää excel-hallintaa– työturvallisuus- ja työsuhdeasioiden osaamista– sujuvaa englannin kielitaitoa, myös suullisesti– nopea aloitusmahdollisuus (syksyn aikana)Eduksi:

– IWS / IWE sertifioinnit (tai muu kokemus hitsaustuotannon toimihenkilötehtävistä)– Lean & 6S –kokemus– CAD käyttötaito (Solid)– laatustandardiosaaminen– kaikki metalliteollisuuteen liittyvä työkokemus.Työnantaja on kovassa kasvussa oleva pitkäikäinen yritys. Asiakkuudet ovat osin kansainvälisiä ja tuotannon toimitilat ovat hyvät. Tehtävässä voi olla halutessasi satunnaisia ulkomaan matkoja avainasiakkuuksilla myynnin kanssa.Rekrytoiva asiakasyritys haluaa pysyä tässä vaiheessa anonyyminä. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti, emmekä toimita tietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Tiedustelut:

Jouko Karjalainen gsm 0400 72 17 17 (klo 07-17, jokainen viikonpäivä), hakemuksena pelkkä CV jouko@kojoka.fi -osoitteeseen. Ensimmäisen kierroksen haastattelut hoidetaan Teamsillä ja haku loppuu, kun sopiva henkilö löydetty.Lisätietoa: https://kojokafi.business.site

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.