Tuotantopäällikkö

Tärkein resurssimme, työntekijät, on suurin vahvuutemme, ja tekee meistä Tibnorin. Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Etsitkö haasteita? Meillä saat vastuuta ja haastavia työtehtäviä jo alusta alkaen. Haluamme jatkuvasti kehittyä yrityksenä ja pidämme tärkeänä jokaisen henkilökohtaista kehittymistä. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Haemme Seinäjoen teräspalvelukeskukseen
vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Lähde Seinäjoelle johtamaan Tibnorin tuotannon toimintaa ja prosesseja. Tehtäviisi kuuluu kapasiteetin hallinta, tehokkuuden kehittäminen ja investointien suunnitteluun osallistuminen. Alaisuudessasi toimii vuorotyönjohto ja heidän kauttaan noin 130 henkilön joukko metallialan ammattilaisia.

Odotamme
– päällikkötason esimieskokemusta vähintään viisi vuotta
– kokemusta Lean –työkaluista
– ERP -käyttökokemusta
– vähintään AMK-tason koulutusta (esim. ins./DI)
– englannin kielitaitoa työkäyttöön
kokemusta vastaavista tuotannon esimiestehtävistä

Tarjoamme sinulle rennon työilmapiirin, ammattitaitoisen tiimin osaamisesi tueksi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, nykyaikaiset työvälineet sekä ison talon edut.

Lisätietoa tehtävästä https://kojokafi.business.site

Tiedustelut asiaa hoitavalta paikalliselta rekrytointikonsultilta Jouko Karjalainen 0400 721717 (paras tavoitettavuus jokainen viikonpäivä klo 7-17). Lähetä hakemuksena ansioluettelo pikaisesti, etähaastatteluja aloitetaan jo viikolla 51. Haku loppuu, kun sopiva henkilö on löydetty.

Tibnor Oy

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia kruunua.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.