Osavalmistuksen työnjohtaja Lapuan-ketjut Oy:lle

Lapua-ketjut Oy etsii osavalmistuksen TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat n. 30 henkilön operatiivisesta toiminnasta, jossa on mm. koneistamo, robottihitsaus ja epäkeskopuristimet. Tehtäviin kuuluu töiden hienokuormitus, osaltasi toimitusvarmuudesta huolehtiminen ja työntekemisen edellytyksien varmistaminen sekä henkilöstön tiedottaminen, työhyvinvointi- ja työturvallisuusasiat. Puutut mahdollisiin ongelmiin ja poikkeamiin sekä osallistut tuotannon kehitystehtäviin ja alihankkijayhteistyöhön.

Edellytämme
– kokemusta esimiestehtävistä
– kokemusta metalliteollisuudesta
– sujuvaa toimisto-ohjelmistojen osaamista (ERP, office)
– perustuntemusta työsuhde- ja työturvallisuusasioista
– jatkuvan parantamisen ideologian tuntemusta
– soveltuvaa teknistä koulutusta

Eduksi
– CAD -lukutaito

Tarjolla on vakituinen päivätyö, jossa saat olla mukana nuorekkaassa tekijäporukassa, monipuolisessa tuotannossa ja positiivista tulosta tekevässä sekä hyvinvoivassa yrityksessä omien laatutuotteiden parissa.

Lisätietoa antaa Kojoka -rekrytoinnin rekrytointikonsultti Jouko Karjalainen, gsm 0400 72 17 17 (klo 06-16 jokainen viikonpäivä). Hakemuksena pelkkä ansioluettelo, josta selviää työnimikkeiden alta kuvattuna työnsisältöä osoitteeseen jouko@kojoka.fi

Etähaastattelut aloitetaan heti potentiaalisten kanssa, joten hae nopeasti. Hakuaika loppuu, kun tekijä löydetty tai viimeistään 10.08.2021

https://www.facebook.com/wwwkojokafi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.