Ohjelmistoasiantuntija

Tuoretie Oy hakee Seinäjoelle OHJELMISTOASIANTUNTIJAA pääjärjestelmänsä uusien ominaisuuksien määrittelyyn, käyttäjätason testaukseen, käyttöönoton koordinointiin ja loppukäyttäjien koulutukseen.

Tehtävässä toimit yhteistyössä asiakkaiden IT-osastojen, järjestelmätoimittajan sekä EDI -kumppanien kanssa. Käytössä olevan Procompin järjestelmäkokonaisuuden toiminnallisuuksia on mm. kuljetustilauksien muodostus ajomääräyksiksi ja laskutusaineistoiksi, reittihallinta, toimitustietosanomien lähetykset sekä laatikkotietojen käsittelyt.

Odotamme
– kokemusta ohjelmistokehityksestä sen eri vaiheista
– tietokantaosaamista ja SQL taitoja kyselyihin
– hyvää excel taitoa tiedonkäsittelyyn
– soveltuvaa koulutusta (esim. tietotekniikan insinööri, datanomi, tradenomi, logistiikkainsinööri)
– dokumentointi- ja koordinointikykyä sekä koulutus ja opastustaitoa

Tuoretiellä on nykyaikaiset toimitilat Seinäjoella, hyvät työvälineet ja henkilöstöedut. Mikäli muutat toiselta paikkakunnalta, työnantaja avustaa asunnon saamisessa.

Tuoretie Oy on suomalainen elintarvikelogistiikan asiantuntija, joka ohjaa, kehittää ja tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita logistiikkapalveluita asiakkaillemme. Olemme aktiivinen logistiikkaketjun toimintaa kehittävä palveluorganisaatio. Yritys on perustettu 1992, henkilöstöä n. 40 sekä lv n. 68 milj. ja tulos on positiivinen.

Lisätietoa 0400 721717 / Jouko Karjalainen.
Potentiaalisia haastatellaan nopella tahdilla ja haku loppuu, kun sopiva henkilö löydetty.

Hakemuksena pelkkä CV osoitteeseen jouko@kojoka.fi

Lisätietoa työpaikasta https://kojokafi.business.site

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.