Mediamyyntipäällikkö

Pohjankyrön Media Oy on perheyritys, joka kustantaa viittä eri paikallislehteä Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Lehdet ovat toimineet paikkakunnillaan kuudestakymmenestä vuodesta yli yhdeksänkymmeneen vuoteen. Lehdet ovat kymmenien vuosien ajan toimineet alueidemme tiedonvälittäjänä ja tilaajia on yhteensä yli 20 000.

Kyrönmaa-, Pohjankyrö- ja Tejuka-lehtien MEDIAMYYNTIPÄÄLLIKKÖ haussa. Tehtävässä keskityt ilmoitusmedian ja sisältömarkkinointituotteiden myyntiin paperilehtiin ja niiden verkkopalveluihin, uusien kontaktien avauksiin ja suhdetoimintarooliin mm. erilaisissa tilaisuuksissa.

Odotamme
– BtoB –myyntikokemusta
– lehtien jakelualueiden yritystuntemusta
– näkemystä kuluttajasektorin mediamarkkinoinnista
– mahdollisuutta joustavaan ja nopeasykliseen työhön
– hyvää office-ohjelmistojen ja Teams –palaverien hallintaa
– ajokorttia ja omaa autoa (km-korvaukset)
– puhelintyö- ja/tai asiakaskäyntikokemusta

Tehtävässä on perus kk-palkka sekä toimiva bonusjärjestelmä. Saat valmista asiakaskuntaa, hyvän perehdytyksen ja itsenäisen roolin. Työpiste on esim. Laihialla tai Isossakyrössä ja osittainen etätyömahdollisuus.

Lisätietoa rekrytointikonsultilta 0400 721 717 / Karjalainen. Hakemuksena pelkkä CV, jossa eriteltynä aiempien työsuhteiden sisältöä osoitteeseen jouko@kojoka.fi.

Hakuaika loppuu jo 27.10.2021.

Potentiaalisten haastatteluja tehdään TEAMSin kautta hakemusten tulojärjestyksessä.

https://kojokafi.business.site

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.