Liiketoimintapäällikkö

Seinäjoella sijaitsevan teknisen alan pienyritykseen haetaan LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ hoitamaan yritystoiminnan ydintuotteisiin liittyviä monipuolisia tehtäviä. Ensisijaiset tehtävät ovat kokonaiskoordinointiin, toiminnan kehittämiseen, vientimyyntiin ja yhteistyökumppanuuksien avaamiseen liittyviä tehtäviä. Yrityksen toiminnassa on uusi kansainvälistymisen kasvuvaihe, joten tehtävässä vaaditaan kokemusta muutoksen hallintaan sekä määrätietoista toimintatyyliä ja hyviä kokonaisuuksien koordinointitaitoja. Lähimpinä kollegoinasi toimii tuotekehitys- ja markkinointipäällikkö sekä esimiehenäsi toimii toimitusjohtaja ja olet osa johtoryhmää.

Tehtävässä edellytetään
– vientimyynnin kokemusta Eurooppaan (ml. Pohjoismaat) vähintään 3 vuotta
– kansainvälisen sopimustekniikan ja vientimääräyksien osaamista
– talouden tunnuslukujen ja yritysjuridiikan perushallintaa
– hyvää englannin kielitaitoa
– kaupallinen koulutus (KTM, kv-kaupan tradenomi) tai riittävän pitkän kokemuksen kautta vastaavat taidot
– digitaalisten työvälineiden käyttökokemus (mm. video-neuvottelut, ERP/CRM, somemediat)
– riittävää työmatkavalmiutta ulkomailla (arvio n. 40-50 pv/v), lisäksi kotimaan matkapäiviä

Eduksi lasketaan
– kokemus esimies- ja johtoryhmätyöstä
– kokemus yrittäjyydestä/pienyritystoiminnasta
– teknisen ratkaisun/lisenssimyynnin työkokemus
– kokemus jälleenmyyjäverkoston rakentamisesta/ylläpidosta

Tehtävässä aloitusaikataulu on erikseen sovittavissa. Yrityksessä tehtävärooli on uusi, joten työnkuva voi tarkentua vielä omienkin taustojesi mukaan. Olennaista, että toimintaa kehitetään kansainväliseksi toimijaksi uudella tuoteinnovaatiolla, jonka kasvupotentiaali on suuri sekä yhteistyökuvioita ollaan juuri avaamassa suurien tunnettujen brändien kanssa.

Rekrytoiva asiakasyritys haluaa pysyä tässä vaiheessa anonyyminä. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti, emmekä toimita tietojasi eteenpäin ilman lupaasi.

Tarvittaessa lisätiedustelut Jouko Karjalainen gsm 0400 72 17 17 (klo 07-16) ja hakemuksena CV osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Haastatteluja tehdään potentiaalisten kanssa koko ajan ja haku loppuu kun sopiva henkilö löydetty.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.