Koneistuksen vetäjä

Etsitään Veljekset Ala-Talkkari Oy:lle KONEISTUKSEN VETÄJÄÄ.

Alaisuudessasi toimii n. 25 henkilöä kahdessa vuorossa ja apunasi toimii työnjohtaja sekä kehitysinsinööri. Tehtävä on tuotannon kuormituksen ja kannattavuuden, laadun ja toimitusaikataulujen seurannan lisäksi avainasiakkuuksiin yhteydenpitoa sekä tarjouspyyntöihin vastaamista sekä tilaustoimitusprosessin valvomista. Esimiestyössä kiinnität erityistä huomiota työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen.

Toivomme
– esimiestyökokemusta tuotannon yrityksestä
– teollisen tehokkaan tuotannonohjauksen osaamista ERPiä hyödyntäen
– raaka-aine –ja komponenttihankintakokemusta
– kohtuullinen kirjallinen englanti

Eduksi lasketaan
– kokemus asiakasrajapinnan hoitamisesta
– laatukäsikirjan mukaisen toiminnan osaaminen
– yleistietotaito koneistuksesta
– kokemus alihankintatoiminnasta
– CAD kuvien lukutaito

Ala-Talkkarin alihankintakoneistus on nykyaikainen metallialan sopimusvalmistaja. Vankka, vuosikymmenien kokemus yhdistyy toiminnassamme nykyaikaisiin työskentelytapoihin ja uudistettuihin laitteisiin. Liikevaihtoa koneistusyksikkö tekee n. 3,8 milj. Ala-Talkkarit Oy työllistää n. 80+ osaajaa ja liikevaihto on n. 11 milj. ja tulos on ollut positiivinen. Meillä on ISO 9001-laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Lisätiedot asiaa hoitavalta Seinäjokelaiselta rekrytointikonsultilta 0400 721717 / Jouko Karjalainen klo 06-15 välisenä aikana. Hakemuksena pelkkä CV, jossa työtittelin alla kuvattuna työn sisältöä osoitteeseen jouko@kojoka.fi.

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.