Key Account Manager

Key Account Manager.
Avainasiakkaiden yhteyshenkilön (KAM) paikka avattu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella toimivalle teollisuusyritykselle. Vastaat tiettyjen kumppanuusyrityksien ja asiakassuhteiden hoitamisesta myyntineuvotteluiden, tilauksien järjestelmäkirjaamisten ja toimituksien oikea-aikaisen koordinoinnin osalta. Asiakasprojektitoiminnan yleinen kehittäminen eri tavoin asiakkaan kanssa ja sisäisesti asioita sopimalla on osa tehtävää. Strategiset uusasiakasneuvottelut ovat myös osa toimenkuvaasi. Tarjolla on uusi monipuolinen tehtävä kasvavassa yrityksessä.

Odotamme
– teollisuuden palvelu-/ratkaisumyynnin kokemusta väh 5 vuotta
– teknistä koulutusta / kokemuksen kautta osaamista
– englannin ja suomen kielitaitoa
– digitaitoja ja järjestelmäosaamista
– kohtuullinen työmatkavalmius
– projektihallinta- ja yhteistyötaitoja

Lisätietoa: https://kojokafi.business.site -sivustolta. Lisätiedustelut gsm 0400 721717 / Jouko (paras tavoitettavuus klo 07-15, myös viikonloppuna). Työnantajayritys haluaa pysyä tässä vaiheessa anonyyminä. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti, emmekä toimita tietojasi eteenpäin ilman lupaasi. CV:n pohjalta käydään tarkentava puhelinkeskustelu nopealla aikataululla, jonka jälkeen mahdollisesti työnantaja tapaaminen. Hakemuksena pelkkä CV osoitteeseen jouko@kojoka.fi. #kojoka

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.