ERP-specialist / consultant

ERP -SPECIALIST / CONSULTANT ohjelmistotalon asiakasprojekteihin. Toimit asiakasrajapinnassa asiantuntijaroolissa ERP -ratkaisuissa, joiden avulla kehitetään toimintaa ja tehostetaan liiketoimintaprosesseja. Haluat ymmärtää asiakkaan tarpeet ja loppukäyttäjäkokemus on sinulle tärkeä. Parametroit määrittelyn mukaiset modulit ja toiminnallisuudet käyttöön ja olet mukana pilotoinnissa, käyttöönotossa sekä tarvittaessa kouluttajana ja projektivalvonnassa. Työpisteesi voi olla Seinäjoki tai Vaasa.

Toivomme
– kokemusta ohjelmistoprojekteista esim. sovellusasiantuntijana, projektityöntekijänä ohjelmistoprojektissa tai pääkäyttäjänä
– perusymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. teollisuudesta tai teknisen kaupan alalta)
– liiketoiminnan ja taloudentunnuslukujen perusymmärrys
– kohtuullista matkavalmiutta Suomessa
– Teams käyttökokemusta palavereiden vetämiseen

Eduksi
– ohjelmistokouluttaja- tai ERP -käyttäjäkokemus
– verkkokauppaosaaminen

Tarjolla
– työpaikka vakavaraisessa ohjelmistotalossa
– lounas- ja liikuntaetuudet, kk-palkka kokemuksen mukaan
– hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoiset kollegat.

Lisätiedustelut Karjalainen gsm 0400 721717 (joka päivä klo 6-15), hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla työn olennainen sisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi.

Rekrytoiva yritys haluaa pysyä tässä vaiheessa anonyyminä. Käsittelemme hakemukset kuitenkin luottamuksellisesti, emmekä toimita tietojasi eteenpäin ilman lupaasi.

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.