Asiakaspalveluhenkilö (Encore)

Kojoka-rekrytointi hakee Encore Pohjanmaalle ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen. Tule yrityksen kasvutilanteeseen, jossa pääset luomaan uuden ajan ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakasyhteydenotot liittyvät mm. hintatiedusteluihin, tilauksiin, asiakastiliavauksiin, palvelujen lisäyksiin ja muutoksiin sekä vähäisiin reklamaatioihin – ja otat myös yhteyttä olemassaoleviin asiakkuuksiin. Työpisteesi sijaitsee Framilla asiakaspalvelukollegoiden, ratkaisumyynnin ja asiakaspäälliköiden kanssa.

Edellytämme kokemusta
• toimihenkilötehtävistä 5 vuotta, josta puhelintyötä väh. 2 vuotta
• asiakastietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmistojen monipuolisesta käytöstä
• BtoB –sektorilta toimimisesta

Eduksi
• kohtuullinen arkikielen englanti (ja mielellään ruotsi)

Tarjolla
• kk-palkka, lounas- ja kulttuurisetelit, puhelinetu, laaja työterveyspalvelu
• vakaa kasvussa oleva työnantaja

Encore tarjoaa ympäristö- ja kierrätyspalveluita Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan sekä Itä-Suomen talousalueiden yrityksille ja julkishallinnon kohteille. Sen omistajia ovat Encore Ympäristöpalvelut Oy sekä kunnalliset jäteyhtiöt Jätekukko Oy ja Lakeuden Etappi Oy.

Lisätiedustelut asiaa hoitavalta Kojokan rekrytointikonsultilta 0400721717 / Karjalainen (klo 7-17 jokainen viikonpäivä). Hakemuksena pelkkä ansioluettelo, jossa työtitteleiden alla kerrottuna työn olennainen sisältö osoitteeseen jouko@kojoka.fi. Hakuaika loppuu 19.09.2021 klo 18.00. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten hae pikaisesti.

Lisätietoa https://kojokafi.business.site

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.