LVI-suunnittelija

KnowTek Oy tarjoaa kiinteistö- ja talotekniikka-alan asiantuntijapalveluita. Yritys on erikoistunut LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä talotekniseen valvontaan. KnowTek on lämmitysverkostojen perussäätöjen, täyttöjen ja huuhtelujen sekä lämpöpumppuprojektien ammattilainen. KnowTek palvelee myös perinteisissä putkiremonteissa ja muussa LVISA-suunnittelussa. Asiakas saa henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista palvelua sekä taattua toimitus- ja toimintavarmuutta yli 10 vuoden kokemuksella. Lue lisää www.knowtek.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Etelä-Pohjanmaalle
LVI-SUUNNITTELIJAA

Päätehtävänäsi on korjausrakennusprojekteihin liittyvä LVI-suunnittelu. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta projekteissa teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Saat tarvittaessa apua osaavalta suunnittelutiimiltämme. Työpisteesi sijaitsee Ilmajoella.

Olet jo kokeneempi LVI-alan ammattilainen tai kehittymishaluinen nuorempi kyky. Sinulla on positiivinen asenne työhön ja halua oppia jatkuvasti uutta. Työotteeltasi olet itsenäinen, toimeen tarttuva, järjestelmällinen ja periksiantamaton. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Olet joustava ja vuorovaikutustaitoinen ja toimit mielelläsi myös asiakasrajapinnassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. talotekniikkainsinööri)
– LVI-alan kokemusta joko asennuksesta, työnjohdosta tai suunnittelusta
– hyvää toimistosovellusten (MS Office) osaamista ja suunnitteluohjelmien (MagiCAD, Cads) tuntemusta
– Kiinteistöautomaatio-osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, jossa voit kasvaa todelliseksi LVI-alan ja suunnittelun huippuosaajaksi. Pääset toimimaan kehittyvässä yrityksessä ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen tiimi.

Hakuprosessia hoitaa Profiant Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta ke 24.3.2021 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.