Sairaanhoitajia, lähihoitajia

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus-, ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys. Yli 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme elämään hyvää ja rikasta elämää.

Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa sekä kehittämään heille tarjottavia palveluja? Pidät haasteista ja tykkäät innostaa muita. Toimit luontaisesti ja itsenäisesti mutta kontaktit toisiin ihmisiin ovat sinulle tärkeitä.

Haluatko olla osa Kivipuron hienoa tarinaa?

Meillä on tarjota työtehtäviä sekä sairaanhoitajalle että lähihoitajalle. Työtä on tarjolla osa-aikaiselle, määräaikaiselle tai vakituista työtä haluavalle. Työpiste voi olla joko tehostetun palveluasumisen yksikkö tai sitten kotihoito.

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Antoisa työ palkitsee asiakaslähtöisen tekijänsä, jossa pääset ammattilaisena todella hyödyntämään omaa osaamistasi.

Työkavereiksesi saat joustavat ja huumorintajuiset talossa jo pidempään työskennelleet alan ammattilaiset.

Edellytämme sinulta
– hoitoalan koulutusta
– tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lisäksi arvostamme
– innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
– joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi. puh. 044 4949558

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.