Sairaanhoitaja

Kivipuro ry on Seinäjoen alueella toimiva, yleishyödyllinen, elinvoimainen, eteläpohjalainen asumis-, kuntoutus-, kotihoito- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yhdistys. Yli 50 vuoden ajan olemme edistäneen ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia.

Haemme Kivipuron ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen – Tammi- ja Aaltokoteihin – yhtä yhteistä sairaanhoitajaa. Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoidosta, hyvää stressinsietokykyä ja organisointitaitoa, joustavuutta, vastuullisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä mukautua vaihteleviin tilanteisiin. Haluat toimia arvojemme, välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys, mukaisesti. Tarjoamme haastavan, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haku on jatkuva ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työntekijältä edellytetään rokotesuoja.

Mikäli koit, että kuvaus sopii juuri sinuun lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian sähköpostilla marjo.panula(at)kivipuro.fi

 

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat