Sairaanhoitaja

Kivipuro ry on Seinäjoen alueella toimiva, yleishyödyllinen, elinvoimainen, eteläpohjalainen asumis-, kuntoutus-, kotihoito- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yhdistys. Yli 50 vuoden ajan olemme edistäneen ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia.

Haemme Kivipuron ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen – Tammi- ja Aaltokoteihin – yhtä yhteistä sairaanhoitajaa. Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten hoidosta, hyvää stressinsietokykyä ja organisointitaitoa, joustavuutta, vastuullisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä mukautua vaihteleviin tilanteisiin. Haluat toimia arvojemme, välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys, mukaisesti. Tarjoamme haastavan, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Haku on jatkuva ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työntekijältä edellytetään rokotesuoja.

Mikäli koit, että kuvaus sopii juuri sinuun lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian sähköpostilla marjo.panula(at)kivipuro.fi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.