Sairaanhoitaja, ikääntyneiden palvelut

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus-, ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys. Yli 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme elämään hyvää ja rikasta elämää.

Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa sekä kehittämään heille tarjottavia palveluja? Pidät haasteista ja mielelläsi innostat muita. Toimit itsenäisesti, mutta kontaktit toisiin ihmisiin ovat sinulle tärkeitä. Olet määrätietoinen ja sinnikäs.

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa työtapoihin ja johtaa itseään käytännön työssä. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi asiakkaiden parhaaksi.

Työkaverisi ovat joustavia, huumorintajuisia ja kokeneita alan ammattilaisia.

Tehtäväsi on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella ja toteuttaa hoitolinjaukset yhdessä asukkaan kanssa. Toimit ammatillisena tukena lähihoitajille. Sairaanhoitajana vastaat, että asukkaiden sairaanhoidolliset asiat huolehditaan tarkoituksenmukaisesti. Vastuualueeseesi kuuluvat lääke- ja lääkärivastaavana toimiminen, sairaanhoidolliset tehtävät ja lääkehoitoon perehdyttäminen.

Edellytämme sinulta
– sairaanhoitajan koulutusta
– tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lisäksi arvostamme
– aiempaa kokemusta vanhustenhuollosta
– joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi. Viimeistään 30.11.2019 mennessä. Haastattelemme jo hakuaika.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.