Sairaanhoitaja

Kiinnostaako työ hyvän elämän ja arvokkaan vanhuuden parissa? Haluatko kehittää itseäsi ja työtäsi innostavassa, moniammatillisessa työyhteisössä? Etsimme

sairaanhoitajaa

vastuulliseen ja merkitykselliseen kotihoitotyöhön Kivipuroon. Meillä jokaisella on aito mahdollisuus vaikuttaa tehtäväänsä sekä päästä hyödyntämään omaa osaamistaan.
Työtämme ohjaa välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys, joten arvostamme niitä myös työntekijöissämme. Arvostamme myös
-innostunutta, sitoutunutta ja arvolähtöistä asennetta työhön sekä
-joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen mervi.marjakoski@kivipuro.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2020 tai sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saa palveluvastaava Mervi Marjakoskelta, p. 044 4949 572.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta sekä kokemusta iäkkäiden ihmisten hoitamisesta. Työnkuva tulee sisältämään jatkossa myös vuorovastaavan työtehtäviä, joten hyvistä vuorovaikutustaidoista ja paineensietokyvystä on etua tehtävän suorittamisessa. Kotihoidossa edellytämme oman auton käyttöä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut esimerkiksi säännöllisesti jaettavat tyky-setelit. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Kivipuro –työtä elämää varten. Tervetuloa mukaan!

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus- ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys, joka tekee työtä elämää varten. Me arvostamme ja tuemme jokaisen ihmisen omaa toimijuutta, turvallisuutta, ihmisyyttä ja elämää viimeiseen saakka.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.