Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja! Haluatko olla osa Kivipuron hienoa tarinaa?

Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa sekä kehittämään heille tarjottavia palveluja? Pidät haasteista ja tykkäät innostaa muita. Toimit luontaisesti ja itsenäisesti mutta kontaktit toisiin ihmisiin ovat sinulle tärkeitä. Olet määrätietoinen ja sinnikäs.

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään. Antoisa työ palkitsee asiakaslähtöisen tekijänsä, jossa pääset ammattilaisena todella hyödyntämään omaa osaamistasi. Työkavereiksesi saat joustavat ja huumorintajuiset talossa jo pidempään työskennelleet alan ammattilaiset.

Tehtäväsi on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Toimit ammatillisena tukena lähihoitajille. Sairaanhoitajana vastaat, että yksikön sairaanhoidolliset asiat huolehditaan tarkoituksenmukaisesti. Vastuualueeseesi kuuluvat lääke- ja lääkärivastaavana toimiminen, sairaanhoidolliset asiat ja lääkehoitoon perehdyttäminen.

Edellytämme sinulta
– sairaanhoitajan koulutusta
– tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.