Sairaanhoitaja

Kivipuro ry on Seinäjoen alueella toimiva yleishyödyllinen, elinvoimainen eteläpohjalainen asumis-, kuntoutus- ja kotihoitopalveluita tarjoava yhdistys. 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. 

SAIRAANHOITAJA

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kivipuron kuntoutuskotiin. Työ on kaksivuorotyötä.

Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja kokemusta iäkkäiden asiakkaiden hoitamisesta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Haluathan toimia arvojemme; välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys mukaisesti.

Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Palkkaus on terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja palveluvastaava Jaana Linnalta puh. 040 5444 537 tai jaana.linna@kivipuro.fi. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot voi lähettää sähköpostilla jaana.linna@kivipuro.fi.

Hakuaika päättyy 11.8.2019 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.