Lähihoitajia

Kivipuro ry on Seinäjoen alueella toimiva yleishyödyllinen , elinvoimainen eteläpohjalainen asumis-, kuntoutus-, kotihoitopalveluita tarjoava yhdistys. Yli 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia.

Lähihoitajia

Haemme kahta lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin tehostettuun palveluasumiseen ja kotihoitoon. Lähihoitajan tehtävät ovat koko- tai osa-aikaisia. Lisäksi haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita.

Hakijoilta edellytämme kiinnostusta ja kokemusta iäkkäiden asiakkaiden hoitamisesta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme hakijoilta halua toimia arvojemme; välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys mukaisesti. Kotihoidon osalta edellytämme oman auton käyttöä. Tehostetussa palveluasumisessa työ on kolmivuorotyötä ja kotihoidossa kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi.

Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 14.10.2019 tai sopivien henkilöiden löydyttyä.
Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää sähköpostilla mervi.marjakoski@kivipuro.fi.

Lisätietoja saa palveluvastaava Mervi Marjakoskelta, p. 044 4949 572.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.