Lähihoitajia/sairaanhoitajia

Kiinnostaako sinua tehdä työtä mahdollisimman arvokkaan elämän hyväksi? Haluatko kehittää itseäsi ja työtäsi innostavassa, moniammatillisessa työyhteisössä?

Etsimme

lähihoitajia, sairaanhoitajia tai sosiaali – ja terveysalan opiskelijoita

vastuulliseen ja merkityksellisen työhön ympäristössä, jossa jokaisella on aito mahdollisuus vaikuttaa tehtäväänsä sekä päästä hyödyntämään omaa osaamistaan. Työtä on tarjolla kesätyöntekijöille tehostetun palveluasumisen yksiköissä Tammi sekä Aalto- ja Purokodissa, että kotihoidossa.

Tarjoamme merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokainen työntekijä on omassa työvuorossaan tärkeä. Työkaverisi ovat joustavia, huumorintajuisia ja kokeneita alan ammattilaisia. Työtämme ohjaa välittäminen, vastuullisuus ja yritteliäisyys, joten arvostamme niitä myös työntekijöissämme.

Edellytämme sinulta
– hoitoalan koulutusta tai että opiskelet alalle lisäksi sinulla kiinnostusta ikäihmisten ja/tai vammautuneiden hoitotyöstä.

Arvostamme myös
– innostunutta, sitoutunutta ja arvolähtöistä asennetta työhön sekä
– joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin sekä iloista mieltä

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus- ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys, joka tekee työtä elämää varten. Me arvostamme ja tuemme jokaisen ihmisen omaa toimijuutta, turvallisuutta, ihmisyyttä ja elämää viimeiseen asti.

Kivipuro – työtä elämää varten. Tervetuloa mukaan!

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi tai kotihoidon osalta mervi.marjakoski@kivipuro.fi Laita hakemuksesi meille heti sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.