Lähihoitajia

KAKSI LÄHIHOITAJAA VAMMAISTEN TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN

Kivipuro ry Seinäjoella tarjoaa valmistuville lähihoitajille tai jo valmistuneille kokeneille lähihoitajille hyvän ja merkityksellisen työn Purokodissa Ala-Kuljun kadulla. Purokoti on 11-paikkainen koti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea, ohjausta ja hoitoa sairauden tai vamman takia eri ikäisille asukkaille. Kannustamme asukkaitamme omien voimavarojen käytössä, jolloin elämänlaatu ja tunne elämänhallinasta paranee. Hyödynnämme kinestetiikan periaatteita. Asukkailla on tilavat asunnot.Uutena työkaverinamme tuot oman osaamisesi täydentämään ja kehittämään hoitokäytäntöjämme.Kivipurolaisena lähihoitajana– olet hoitotyön asiantuntija ja hyödynnät viimeisintä tietoa – olet innostunut ja sitoutunut sekä suhtaudut myönteisesti asukkaisiimme– pääset kehittämään hoitotyön käytäntöjä ja siinä ohessa itseäsi ja työyhteisöäsi– voit luoda itsellesi merkityksellisen ja pitkänkin työuran vakaassa organisaatiossa– saat mukavat työkaveritNoudatamme Sosiaalipalvelualan tesiä. Palkkaluokka on C, G 20 (2144,12 – 2365,70 €). Edellytämme tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.Lähetä työhakemus ja CV maria.puumala@kivipuro.fi. Hakuaika on 28.2.2023. Haastattelemme jo hakuaikana.Lisätiedot: palvelupäällikkö Maria Puumala, 044 4949 559, klo 11-15

Kivipuro ry on lähes 60-vuotias menestyvä palveluntuottaja. Tarjoamme työntekijöillemme mm. Smartum-etua, työajalla kuntosalin käytön, vapaa-ajan virkistystapahtumia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.