Lähihoitaja / lähihoitajaopiskelija

SYDÄMELLÄ TYÖTÄÄN TEKEVÄ LÄHIHOITAJA tai LÄHIHOITAJAOPISKELIJA

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus-, ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys. Yli 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme elämään hyvää ja rikasta elämää.

Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa sekä kehittämään heille tarjottavia palveluja? Pidät haasteista ja mielelläsi innostat muita. Toimit itsenäisesti mutta kontaktit toisiin ihmisiin ovat sinulle tärkeitä.

Tarjoamme merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokainen työntekijä on omassa työ-vuorossaan tärkeä. Työkaverisi ovat joustavia, huumorintajuisia ja kokeneita alan ammattilaisia.

Työtä on tarjolla monen tyyppistä: tarvittaessa töihin kutsuttavaa, määräaikaista, kokoaikaista työtä sekä tehostetussa palveluasumisyksikössä että kotihoidossa.
Edellytämme sinulta
– että olet valmis lähihoitaja tai olet lähihoitajan koulutuksessa
– tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi. tai mer-vi.marjakoski@kivipuro.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.