Lähihoitaja

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva elinvoimainen ja yleishyödyllinen asumis-, kuntoutus-, ja kotihoitopalveluja tarjoava yhdistys. Yli 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme elä-mään hyvää ja rikasta elämää.

Oletko kiinnostunut työskentelemään vammautuneiden ja neurologista sairautta sairastavien parissa sekä kehittämään heille tarjottavia palveluja? Pidät haasteista ja tykkäät innostaa muita. Toimit luontaisesti ja itsenäisesti mutta kontaktit toisiin ihmisiin ovat sinulle tärkeitä.

Haluatko olla osa Kivipuron hienoa tarinaa?

Tarjoamme vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän työympäristössä, jossa jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Antoisa työ palkitsee asiakaslähtöisen tekijänsä, jossa pääset ammattilaisena todella hyödyntämään omaa osaamistasi.

Työkavereiksesi saat joustavat ja huumorintajuiset talossa jo pidempään työskennelleet alan ammattilaiset.

Tehtäväsi on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa.
Edellytämme sinulta
– lähihoitajan koulutusta
– tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lisäksi arvostamme
– innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
– joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Lähetä hakemus mahdollisimman pian marjo.panula@kivipuro.fi.

Haku päättyy 31.3.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.