2 lähihoitajaa kotihoitoon

Kivipuro on Seinäjoen alueella toimiva yleishyödyllinen, elinvoimainen, etelä-pohjalainen asumis-, kuntoutus- ja kotihoitopalveluita tarjoava yhdistys. Jo 55 vuoden ajan olemme edistäneet ikääntyneiden, sotiemme veteraanien ja erityistä tukea tarvitsevien hyvinvointia. Moniammatilliseen henkilöstöömme kuuluu n. 100 työntekijää.

Haemme Kivipuron kotihoitoon kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Toivomme, että ikäihmiset ovat lähellä sydäntäsi. Olet reipas ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva sekä itsenäiseen päätöksentekoon pystyvä henkilö. Hoidat työsi alusta loppuun saakka tarkasti ja luotettavasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä sekä innostavan työyhteisön tuen. Oma auto on välttämätön. Noudatamme Terveyspalvelualan tes:ä. Edellytämme tartuntalain mukaista rokotesuojaa. Työpaikkamme on savuton.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: mervi.marjakoski@kivipuro.fi. Hakuaika päättyy 21.4.2019 tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.