Toimitusjohtaja

Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalanrinne on vuokrataloyhtiö, jossa on 269 vuokra-asuntoa. Lisäksi Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalanrinne vastaa Kiinteistö Oy Seinäjoen Kipusiskojen ja Kiinteistö Oy Seinäjoen Tenavakodin isännöintitehtävistä. Yhteensä Sairaalarinteellä ja Kipusiskoilla on 281 vuokra-asuntoa ja Tenavakoti on 108 hoitopaikkaa sisältävä päiväkotikiinteistö. Yhtiöiden osakkaat ovat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja Seinäjoen kaupunki.

Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalanrinne hakee TOIMITUSJOHTAJAA

Yhtiöllä on keskeinen rooli sairaala-alueen vuokra-asuntojen tarjoajana ja edistäjänä. Toimitusjohtajan työ painottuu olemassa olevien vuokra-asuntojen hallinointiin ja vuokraustoimintaan, mutta voi sisältää myös uusien hankkeiden kehittämistä ja toteutusta.

Vaatimuksena on kiinteistönhoidon johtamistehtävien koulutus tai jokin muu alaan soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus. Odotamme tilahallinnon ja -vuokrauksen osaamista ja monipuolista alan kokemusta. Tehtäviin voi sisältyä myös peruskorjausrakentamista ja projektihallintaa. Kiinteistönpidon ja kiinteistötalouden sekä julkishallinnon toimintamallien tuntemus helpottavat työssä menestymistä.

Toimitusjohtajan tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky ovat välttämättömiä ominaisuuksia tehtävän hoitamiselle. Odotamme avointa, kehittävää, pitkäjänteistä ja itsenäistä otetta.

Kiinteistö Oy Seinäjoen Sairaalanrinteen talous on hyvässä kunnossa ja meillä on mukava tehdä työtä. Kiinteistö Oy:n toimisto sijaitsee Hanneksenrinteellä. Kaupungin rakenne on monipuolinen ja meillä on hyvä elää, asua ja harrastaa.

Hakemus palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 24.5.2021 mennessä rekrytointi@epshp.fi
Lisätietoja antavat: hallituksen puheenjohtaja Jari Hakala 050 – 474 4128 ja hallituksen jäsen Jari Jokinen 044 – 754 1670.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.