Päälliköitä Seinäjoelle avattavaan KFC:hen!

Kentucky Fried Chicken (KFC) on yksi maailman tunnetuimmista sekä suosituimmista pikaruokaravintolaketjuista. KFC on erikoistunut korkealaatuisiin kanaruokiin jo yli 70 vuoden ajan ja ympäri maailmaa on yli 21 000 KFC-pikaruokaravintolaa yli 130 eri maassa.

Nyt saamme huutaa kutsuhuudon Seinäjoen suuntaan ja pyytää huippuesimiehiä liittymään tiimiin mukaan! Toivomme, että kun luet tätä ilmoitusta eteenpäin, herättää se sinussa palon ja intohimon olla osa tätä huikeaa tarinaa Seinäjoella!

Olet ammattilainen alallasi ja haluat syventää osaamistasi globaalin brändin kanssa toimimisen kautta. Analyyttisyys ja päämäärätietoisuus ovat osa toimintatapaasi, josta sinulla on jo aiempaa näyttöä. Osaat luoda tiimillesi positiivisen sekä innostavan tunnelman päivittäisen tekemisen ja tulosten saavuttamisen kautta. Meillä arki ei ole tylsää, sillä hauskanpito kuluu meillä jokaiseen päivään!

Me haluamme olla suomen hauskin työpaikka ja toivomme, että sinä olet osa sitä!

Työtehtäviisi Ravintolapäällikkönä kuuluisivat

-Ravintolahenkilöstön johtaminen ja päivittäisten töiden koordinointi sekä henkilöstön palkkaaminen

-Ravintolatoiminnan suunnittelu, toteutus ja tuloksellisen myynnin kasvattaminen

-Tuotteiden sekä asiakaspalvelun korkean laadun varmistaminen KFC-standardien mukaisesti

-Budjettien valmistelu ja toiminta tulosten saavuttamiseksi

-Resurssien & inventaarioiden hallintaa sekä tulosten analysointia

Vuoropäällikkönä taas työtehtäviisi kuuluisivat

– Vuoron johtaminen yhdessä ravintolapäällikön ja apulaisravintolapäällikön kanssa.

– Päivittäisten töiden koordinointi yhdessä ravintolapäällikön ja muiden vuoropäälliköiden kanssa

– Ravintolan tuloksellisen myynnin kasvattaminen suunnitelmallisesti oman tiimisi kanssa

– Tuotteiden sekä asiakaspalvelun korkean laadun varmistaminen ja KFC-standardien mukaisesti

– Ravintolatoiminnan suunnittelu yhdessä tiimisi kanssa tulosten saavuttamiseksi

– Resurssien & inventaarioiden hallintaa sekä tulosten analysointia yhdessä apulaisravintolapäällikön ja ravintolapäällikön kanssa

Olet tiimiäsi innostava, esimerkillistä työtapaa noudattava esihenkilö. Nautit siitä, kun oma tiimisi onnistuu, kasvaa omassa roolissaan ja kehittyy. Johdat esimerkillä, myös hauskanpidon suhteen. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä vuoroja ravintolan kaikkina aukioloaikoina ja olet mielelläsi tiimisi kanssa muodostamassa KFC Suomen parasta asiakaskokemusta!

Meillä pääset kehittämään itseäsi missä tahansa roolissa. KFC:n dynaamisen ja innostavan työyhteisön kasvun mahdollisuuden niitä haluaville. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen perehdytyksen KFC- Standardien mukaisesti ja upeat uudet yksiköt. Lähde mukaan meidän jengiin! Työ alkaa Syksyn 2021 aikana. Täytä hakemus täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa