Kaksikielisiä asiakaspalvelijoita

Keskustaksi Oy on nopeasti kasvava taksien välityskeskus. Yhtiö on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Kelakyytien välittämisessä Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä ja välittää n. 600 000 tilausta n. 750 autolle.

Haemme kasvumme tueksi kaksikielisiä asiakaspalvelijoita Keskustaksin asiakaspalvelukeskukseen Vaasaan ja Seinäjoelle!

Tehtävässä palvelet sekä suomen- että ruotsinkielisiä asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse ja hallinnoit tilauksia eri järjestelmissä rakentaen osaltasi erinomaista asiakaskokemusta. Työskentelypisteesi sijaitsee Seinäjoen tai Vaasan toimipisteellämme ja perehdytysjakson jälkeen myös osittainen etätyö on mahdollista.

Työ on intensiivistä ja hektistä, jonka vuoksi valituilta henkilöiltä vaaditaan asiakaspalveluasenteen lisäksi tarkkuutta, paineensietokykyä, hyvää järjestelmäteknistä osaamista sekä kykyä ja halua oppia uutta. Työtä tehdään vuoden jokaisena päivänä kolmivuorotyönä. Molempien kotimaisten kielten sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä tarpeellista. Tarjoamme sekä kokoaikaista että osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelujen tai muun osa-aikatyön ohella tehtävänä.

Meillä saat loistavan tilaisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi erilaisten asiakasryhmien parissa ja mukavan työyhteisön tuen. Koulutamme valitut henkilöt yhteisellä perehdytysjaksolla työtehtäviin. Uskomme siihen, että hyvästä työstä kuuluu reilu korvaus ja maksamammekin TES:ta korkeampaa aloituspalkkaa. Peruspalkkasi on työsuhteen alussa 13,10 €/h, jonka lisäksi maksamme TES:n mukaiset tuntilisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pia Lehtinen, puh. 050 321 6113, pia.lehtinen@keskustaksi.fi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.12.2022 osoitteella elina.harju@keskustaksi.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.