Keittiömyyjä / Kauppias Trainee

KEITTIÖMAAILMA on Suomen suurin keittiöalan erikoisliikeketju. Ketjuun kuuluu 31 myymälää ja n. 130 keittiöalan ammattilaista, jotka suunnittelevat yli 10.000 yksilöllistä keittiötä vuosittain. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaksi kotimaista merkkikeittiötä, A la Carte- ja Petra-keittiöt. Mallistomme sisältää alan parhaat tuotteet sekä uusimmat innovaatiot. Keittiökalusteiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman kylpyhuone- ja säilytyskalusteita, sekä alansa huippumerkkejä altaista, hanoista, valaisimista ja kodinkoneista.

Oletko yrittäjähenkinen myynnin moniosaaja? Haluatko tehdä töitä kotimaisten laatutuotteiden parissa?

Hienoa! Etsimme juuri sinua, kunnianhimoisella ja nälkäisellä myyntiasenteella varustettu
KEITTIÖMYYJÄ / KAUPPIAS TRAINEE

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä kokemusta ja tuloksellisia näyttöjä aikaisemmasta myyntityöstä. Nautit operatiivisesta myyntityöstä, ja haluat auttaa asiakkaita matkalla kohti keittiöunelmia. Olet yrittäjähenkinen, ja sinulla on halu kasvaa roolissasi meillä tulevina vuosina kauppiaaksi saakka.

Meillä pääset osaksi tehokasta tiimiä, jossa tsemppaamme ja tuemme toinen toistamme. Työmme on monipuolista, ja sisältää kokonaisvaltaisesti kaluste-/keittiömyyntiä erilaisille asiakkaillemme. Meillä yhdessä tekemisen meininki sekä vauhdikkaatkin työpäivien sisällöt tekevät työnteosta innostavaa.

Edustamme
ylpeästi suomalaisia, Nastolan tuotantolaitoksella valmistuvia tuotteitamme ja haluamme niiden avulla toteuttaa asiakkaidemme keittiöunelmia. Päivittäisen työsi tueksi tarjoamme sinulle alan kattavimman ja jatkuvan koulutuksen sekä myynti- että suunnittelutehtäviin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään tai viimeistään 28.11.2021. Älä kuitenkaan aikaile, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Tiisjärvi, p. 0400 892 608 (parhaiten tavoitat arkisin klo 11-18).

Lue lisää ja jätä hakemus täällä!

Ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi Keittiömaailman vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa. Taustatuen varmistaa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart taas kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys. Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme ovat saaneet Avainlippu -merkin.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa