Mekaanikkoja

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 17 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa.  

Käyttöauto huoltaa Seinäjoella Audi-, BMW-, Citroën-, Dacia-, Honda-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Renault-, SEAT-, Škoda-, Volkswagen- ja Volvo-henkilöautoja.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä mekaanikkoja Seinäjoelle

Perehdytämme ja koulutamme tehtävään, joten voit olla myös urasi alkuvaiheella.

Tarvitsemme lisävahvistusta tekevään porukkaamme! Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Edustamiemme merkkien tuntemus ja aiemman työkokemuksen kautta hankitut käytännön taidot katsotaan eduksi.

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus. Meille kokemustakin tärkeämpää on tahto kehittyä ja halu toimia asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Haluatko osaksi hyvää, innostavaa työyhteisöä ja tulla menestymään kanssamme? Annamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Ville Tuominiemi, puh. 044 5501 683

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2022 sähköisellä rekrytointilomakkeella.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa