Kokki

Haemme KOKKIA täydentämään dynaamista ja iloista työyhteisöämme. Työ on vakituinen ja pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta sisältää myös juhlapalvelutilaisuuksia muinakin aikoina. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta kokin tehtävistä. Olet paineensietokykyinen ja oma-aloitteinen sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Olet työssäsi vastuunkantaja ja tiimipelaaja. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin.

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialainen palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita sekä kioskipalveluita. Seinäjoella toimintamme perusta on lounasravintolapalvelut Komia ja Idea ravintoloissa Framilla. Lisäksi tuotamme tarjoiluja kokouksiin ja seminaareihin, joita järjestetään Framilla vuosittain yli 650. Kasvava osa toimintaamme on korkeatasoiset juhlapalvelut. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani. Panostamme jatkuvaan palveluidemme kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Vahva ammattitaito yhdistettynä parhaaseen palveluun ja uusimpiin järjestelmiin tekevät meistä kumppanin, johon voi luottaa niin arjessa kuin juhlassakin. Toimintatapamme kiteytyy arvoissamme: laatua, osaamista ja vastuullisuutta.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@juvenes.fi heti, kuitenkin viimeistään 13.8.2018 klo 23:59 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 ravintola- ja tapahtumapäällikkö Tanja Heinimäki p 0207 600 391.

Lue lisää ja hae paikkaa >>

Into Seinäjoki Oy 2018

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.