Kokki

Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluita sekä juhla- ja kokouspalveluita. Juveneksella työskentelee 190 henkilöä ja ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin 3 miljoonaa ateriaa.

Haemme nyt vahvistusta Seinäjoen keittiötiimiin. Olisitko sinä etsimämme KOKKI?

Seinäjoella toimintamme kulmakivi on lounasravintolapalvelut ravintola Komiassa ja ravintola Ideassa Framissa. Lisäksi tuotamme korkeatasoisia tarjoiluja Framissa järjestettäviin tilaisuuksiin, eli myös tilaus- ja kokoustarjoilu kuuluu päivittäiseen arkeemme ja muuntaudumme juhlamoodiin aina, kun siihen on tarvetta.

KOKKINA vastaat yhdessä muun keittiötiimin kanssa lounasruoan valmistuksesta ja muista keittiötyöskentelyyn liittyvistä tehtävistä. Työnkuvaan kuuluu myös edustusruoan valmistusta.

MENESTYKSEN AVAIMET
Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Monipuolinen osaaminen keittiötyöskentelystä (lounasruuan lisäksi kokous- ja edustusruoan valmistus tai ala carte) sekä tuntemus erityisruokavalioista katsotaan eduksi.

Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja kokemus alan töistä. Taskussa tulisi olla myös hygieniapassi.

Jos sinulla on tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapa etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita, saatat olla etsimämme puuttuva palanen. Toivomme tiimiimme iloista ja kannustavaa työkaveria!

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tarttua ruokapalvelualan haasteisiin ja päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi. Oman kiinnostuksesi mukaan Juveneksella on myös loistavat etenemismahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa ja antoisaa, pääset moneen mukaan mahtavan työporukan ympäröimänä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta sisältää satunnaisesti juhlapalvelutilaisuuksia muinakin aikoina.

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 90h/3vk. Aloitus sopimuksen mukaan, toivottavasti mahdollisimman pian.

KIINNOSTUITKO?
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tanja Heinimäki ma-pe klo 13–16, tanja.heinimaki@juvenes.fi puh. 0207600391.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si täällä viimeistään 21.11.2021 mennessä. Tartu tilaisuuteen nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.