Ravintolatyöntekijä/kassatarjoilija

Seinäjoella toimintamme kulmakivi on lounasravintolapalvelut ravintola Komiassa ja ravintola Ideassa Framissa. Lisäksi tuotamme korkeatasoisia tarjoiluja Framissa ja asiakkaan omissa tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin, eli myös juhlapalvelu- ja kokoustarjoilu kuuluu päivittäiseen arkeemme ja muuntaudumme juhlamoodiin aina, kun siihen on tarvetta.

Ravintolatyöntekijänä/kassatarjoilijana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa päivittäisestä asiakaspalvelusta, jonka lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu mm. kassatyöskentely ja astiahuolto. Asiakaspalvelu ja myynti on iso osa työtäsi ja hoidat sen luontaisella otteella. Huolehdit myös kokous- ja tilaustarjoiluasiakkaista varmalla otteella.

Lounastarjoilun lisäksi Komian toimintaan kuuluu myös tilaus-, kokous- ja edustustarjoilu. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta pääset myös mukaan juhlapalvelumme tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Arvostamme reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa ravintola-alan koulutus ja/tai kokemus alan töistä, ja eduksi on kokous- ja tilaustarjoiluosaaminen. Etsimme kuitenkin ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joten kaikkea ei vielä tarvitse osata.

Taskussa tulisi olla hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen ja jaamme kaiken tietotaitomme kanssasi
  • mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi
  • hyvät työvälineet ja edellytykset työnteolle
  • vaihtelevan ja antoisan työn, mahtavan työporukan ympäröimänä!

Juvenes on vakavarainen ja vastuullinen työnantaja ja meillä on yli 60 vuoden kokemus ravintola-alalta. Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Paikka täytetään, kun hyvä tyyppi löytyy, ja aloittamaan pääset heti, kun sinulle sopii!

Juvenes Oy on valtakunnallinen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, ateria- ja kahvilapalveluita sekä juhla- ja kokouspalveluita. Juveneksella työskentelee 200 henkilöä ja ravintoloissa tarjoillaan vuosittain noin 3 miljoonaa ateriaa.

Yhteyshenkilöt

Tanja Heinimäki, Ravintolapäällikkö, 0207 600 391, komia@juvenes.fi

Hae paikkaa tästä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.