Keittiöpäällikkö

Juvenes Oy on valtakunnallinen palveluyritys, jossa työskentelee 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa. Seinäjoella toimintamme perusta on lounasravintolatoiminta Komia ja Idea -ravintoloissa kokous- ja kongressikeskus Framissa. Lisäksi tuotamme tarjoiluja Framissa järjestettäviin kokouksiin, seminaareihin ja tapahtumiin. Kasvava osa toimintaamme ovat korkeatasoiset juhlapalvelut niin omissa kuin asiakkaiden tiloissa. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani. Panostamme jatkuvaan palveluiden kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Vahva ammattitaito yhdistettynä parhaaseen palveluun ja uusimpiin järjestelmiin tekevät meistä kumppanin, johon voi luottaa niin arjessa kuin juhlassakin. Toimintatapamme kiteytyy arvoissamme: laatua, osaamista ja vastuullisuutta.

Haemme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Juvenes Oy:n Seinäjoen ravintoloiden ja juhlapalvelujen keittiötoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Etsimme ravintoloiden arjessa kiinteästi mukana olevaa tekijätyyppiä, joka johtaa tiimiään tavoitteellisesti ja laajalla ravintola-alan ammattitaidolla. Työskentelysi on asiakaslähtöistä ja pidät yllä positiivista työskentelyilmapiiriä. Toiminnan tehokkuus ja katteet ovat sinulla hanskassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan ja erityisen mukavat työajat. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta sisältää myös satunnaisesti juhlapalvelutilaisuuksia muinakin aikoina.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi rekrytointi@juvenes.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa ravintola- ja tapahtumapäällikkö Tanja Heinimäki puh 0207 600 391 arkisin klo 8-16.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.