Kokki

Haemme Juurella-ravintolaan

KOKKIA

Juurella on vuodesta 2012 toiminut illallisravintola hyvän ruoan ystäville. Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevassa ravintolassa tarjoamme suomalaista lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa. Kivijalkamme ovat vahvasti kaudessa elävät menut, vilpitön palvelu sekä laadukkaat viinit. Juurella on Seinäjoen paras laadukas ruokaravintola. Keittiömme on tekniikaltaan skandinaavis-ranskalainen; taustalla ranskalainen keittiö mutta pinnalla vahva pohjalainen ote. Juurella-keittiössä pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja hauskan tiimin kanssa.

Tulet työskentelemään Juurella-keittiön lisäksi myös ravintolaperheemme toisessa osassa, Äärellä Kuppi+Kattilassa. Äärellä avautuu uudelleen keväällä 2020 taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa Seinäjoella. Äärellä tarjoaa lounasta ja laadukasta kahvilapalvelua.

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai kokenut konkari keittiössä. Me arvostamme eniten hyvää asennetta työskentelyyn ja intoa uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä Jani Unkeriin lähettämällä työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi mielestäsi sopisit Juurella- ja Äärellä-keittiöön kokiksi. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Yhteys: Jani Unkeri, jani.unkeri@juurella.fi

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemuksia!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.