Keittiömestari

Haemme Juurella-ravintolaan

KEITTIÖMESTARIA

Juurella on vuodesta 2012 toiminut illallisravintola hyvän ruoan ystäville. Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevassa ravintolassa tarjoamme suomalaista lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa. Kivijalkamme ovat vahvasti kaudessa elävät menut, vilpitön palvelu sekä laadukkaat viinit. Juurella on Seinäjoen paras laadukas ruokaravintola.

Meidän uutena keittiömestarinamme johtaisit keittiötä yhdessä nykyisen keittiömestari Joni Pukkisen kanssa. Pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja hauskan tiimin kanssa. Keittiömme on tekniikaltaan skandinaavis-ranskalainen; taustalla ranskalainen keittiö mutta pinnalla vahva pohjalainen ote.

Sinun ei tarvitse olla kaiken kokenut keittiön ässä vaan sinun tarvitsee omata asennetta uuden oppimiseen, pienessä työyhteisössä toimimiseen sekä asiakkaan hurmaamiseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä Jani Unkeriin lähettämällä työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi mielestäsi sopisit Juurella-keittiöön keittiömestariksi. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Yhteys: Jani Unkeri, jani.unkeri@juurella.fi

Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemuksia!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.