Tarjoilija

Ravintola Juku on tyylikäs japanilainen ravintola Seinäjoen keskustassa. Haemme tiimiimme osa-aikaista tarjoilijaa pitempään työsuhteeseen. Työsuhde on osa-aikainen, ja sisältää myös ilta- sekä viikonlopputöitä. Työaikojen suhteen tulisi siis olla joustava. Työvuorot jaetaan toisten tarjoilijoiden kanssa.

Työ sisältää asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista, ruoan tarjoilua, kassan käyttöä, pöytien tyhjennystä, tiskausta ja siivousta. Vastaavan hoitajan paperit, anniskelupassi, hygieniapassi ja salmonellatodistus edellytetään. Kokemus pöytiintarjoilusta on iso etu. Ravintolassa on lounasruokailu klo 10.30-15, jonka jälkeen tarjoillaan a la carte -listalta. Ravintola on auki seitsemän päivää viikossa klo 21 asti. Työ on välillä haastavaa ja nopeatempoista.

Kiinnostuitko? Tule esittäytymään ravintolassamme (Koulukatu 22, Seinäjoki) tai ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Kun Rahko, Puh: 044 342 1464, kun.rahko@gmail.com

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.