Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Haemme Järjestötalon OLKA -toimintaan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria, jolla on sairaanhoitajan/tai muu hoitoalan koulutus.

Eduksesi katsotaan sosiaali- ja terveysalan järjestötyökokemus, kokemus vapaaehtoistoiminnasta ja vertaistuesta sekä Seinäjoen keskussairaalan tuntemus.

Työtehtäviisi kuuluu mm. OLKA-pisteessä (Seinäjoen keskussairaala) toimiminen, vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen koordinointi yhteistyössä eri sosiaali- ja terveysalan järjestöjen kanssa sekä tilastointi ja raportointi.

Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta mutta kykenet toimimaan myös tiimissä. Sinulta odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Sosiaalinen media,internetalustojen haltuunotto, kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Olet innostunut, sitoutunut ja innostava työyhteisössäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoive pe 17.1.2020 mennessä sähköpostitse tarja.kulmala@jtalo.fi
Lisätietoja voit kysyä pe 10.1 klo. 10-13 tai ma 13.1 klo. 10-12 p. 040 127 3898/Tarja Kulmala

OLKA®on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa.

OLKA®toteutetaan Seinäjoella Järjestötalon ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyönä. OLKA® on HUS:n ja EJY ry:n luoma yhteistyömalli.​

Rekry Seinäjoki OLKA-toiminnan koordinaattori

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.