Painepesijöitä

Omaatko ongelmanratkaisukykyä ja   pystytkö työskentelemään itsenäisesti? Teetkö tarkkaa työtä ja ymmärrät   hygieniavaatimukset osana elintarviketeollisuuden tuotantoprosessia? Oletko   tottunut fyysiseen työskentelyyn etkä pelkää yötyötä?

Saatat olla juuri hakemamme   henkilö, sillä etsimme nyt PAINEPESIJÖITÄ elintarviketeollisuuden   asiakaskohteisiimme Seinäjoelle ja Nurmoon.

Tehtävässä olet osa erikoistiimiä,   jolla on osaamista kaikilla elintarviketeollisuuden puhdistuksen aloilla.   Moniosaajia, jotka hallitsevat niin matala- kuin korkeapaineella   puhdistamisen sekä hiilidioksidijääpuhdistuslaitteiston kanssa työskentelyn.   Koulutuksen kaikkiin tehtäviin saat ennen työn aloitusta.   Työskentely painottuu ilta-/yöaikaan mutta satunnaisesti on myös   päivävuoroja. Työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on   vakituinen ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5.

Tehtävässä   menestyminen edellyttää hyvää oppimis- ja omaksumiskykyä, joustavuutta   sekä kiinnostusta uusia ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Olet   omatoiminen ja sinulla on valmiudet vastuunottoon sekä hyvä   ongelmanratkaisukyky. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus   elintarviketuotantotilojen puhdistuksesta ja eri puhdistusmenetelmien   käytöstä. Työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikortti on plussaa, kuten   myös suoritettu EA1 ja hygieniapassi. Hyvä fyysinen   terveys on työssä jaksamisen peruspilari. Kyseessä on vaihtelevia   asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, asiakaslähtöinen ajattelutapa on   edellytys työssä onnistumiseen. Työssäkäyntiä helpottaa oma kulkuneuvo,   koska yöaikaan julkinen liikenne on puutteellista.

ISS:n elintarviketeollisuuden   palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja   -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan   lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien   mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään  jo tänään ja liity osaavien ammattilaisten joukkoon. Hakuaikaa 28.3.2018  asti.

Tutustu ISS Palveluihin täällä.

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat