Sähkön palvelupäällikkö

Vastaat sähkötöiden johtajana projekteista ja asiakkuuksista toimien sähköasennustiimin esimiehenä. Huolto- ja ylläpitopalveluissa olet mukana niiden kehittämisessä, sekä kohteidemme töiden organisoinneissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva talotekninen koulutus ja vahva sähkötekninen osaaminen, sekä kokemusta projekteista ja huoltotoiminnan tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Masa Paavola, puh. 050 537 0354

Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen masa.paavola@iprtalotekniikka.fi

Haku päättyy 19. joulukuuta tai kun sopiva henkilö on löytynyt.

Kiinnostaako sinua työskentely talotekniikan ammattilaisten kanssa? Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia tekijöitä. Töitä on tarjolla mm. LVI-,  automaatio – ja sähköasentajille. Olemme innovatiivinen yritys ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja osaamistamme. Ammattiylpeys ja huumori kulkevat meillä käsi kädessä. Meillä voit tehdä töitä omana itsenäsi. Jätä avoin hakemus CV:n kera: masa.paavola@iprtalotekniikka.fi

IPR Talotekniikka Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa LVI- ja sähköasennustöissä kohteen kokoluokasta riippumatta. Toimimme Seinäjoen ja Ilmajoen talousalueella.

Tutustu yritykseemme ja tarjoamiimme työmahdollisuuksiin!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.