Työharjoittelija, tapahtumakoordinointi

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö, joka työskentelee alueen yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yhtenä strategisena tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa kaupungin innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria, jolla luodaan perusta vireälle yritystoiminnalle. Into järjestää vuosittain kymmeniä valtakunnallisia ja alueellisia tapahtumia itse sekä yhteistyössä alueen muiden organisaatioiden kanssa.

Lue lisää tapahtumistamme: www.intoseinajoki.fi.

TYÖHARJOITTELIJA TAPAHTUMAKOORDINOINTIIN

Aktiivisen tapahtumasyksyn ajaksi haemme työharjoittelijaa tapahtumakoordinointiin, tukemaan tapahtumiin liittyvissä tehtäväkokonaisuuksissa.

Tehtäviisi kuuluu Into Seinäjoen yritystapahtumien tuotannoissa avustaminen ja tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittäminen yhdessä tapahtumakoordinaattorin ja muun Inton henkilökunnan kanssa. Halutessasi tehtäviisi voi kuulua myös tapahtumien omatoimista koordinointia. Työharjoittelutehtäviisi kuuluu myös monikanavaista viestintää, markkinointitehtäviä ja aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Halutessasi pääset tutustumaan myös muihin Into Seinäjoen toimintoihin ja näet pintaa syvemmältä mitä työ kasvavan ja elinvoimaisen kaupungin kehitysyhtiössä on. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, syksyn aikana.

Toivomme sinulta:
  • Halua oppia nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta
  • Uskallusta visioida tapahtumakonsepteja ja kehittää prosesseja
  • Viestintä- ja markkinointiosaamista (erityisesti sosiaalinen media)
  • Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja rohkeutta ihmisten kohtaamiseen

Oli opiskelualasi sitten kulttuuri, kaupalliset aineet tai vaikkapa ravintola-ala, hae rohkeasti paikkaa. Asenne ja persoona ratkaisevat.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi, suosittelijatietoineen meille viimeistään 16.8.2019 klo 15 sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: Tapahtumakoordinoinnin harjoittelija).

Lisätietoja harjoittelusta: tapahtumakoordinaattori Piia-Marika Jokela, 040 550 4039. Tiedustelut puhelimitse mielellään to 8.8. tai ma 12.8. klo 9.30-11.00 välisenä aikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.