Tapahtumakoordinaattori

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö, joka työskentelee alueen yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yhtenä strategisena tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa kaupungin innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria, jolla luodaan perusta vireälle yritystoiminnalle. Into järjestää vuosittain kymmeniä valtakunnallisia ja alueellisia tapahtumia itse sekä yhteistyössä alueen muiden organisaatioiden kanssa.

Tapahtumakoordinaattorimme jäädessä perhevapaille haemme nyt sijaista hoitamaan tapahtumiin liittyvää tehtäväkokonaisuutta. Tehtävä on määräaikainen. Työhösi kuuluu Into Seinäjoen yritystapahtumien tuotantovastuuta, yhtiön sisäistä tapahtumatuotannon tukea ja koordinaatiota sekä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämistä. Pääset suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia tapahtumakonsepteja. Työsi sisältää monikanavaista viestintää sekä aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Odotamme sinulta:
– Kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta
– Näkemystä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämisestä
– Viestintäosaamista (erityisesti some)
– Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
– Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle kehittämismahdollisuuksia sisältävän tehtävän innostavassa työyhteisössä. Sijaisuus alkaa 16.4.18.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 20.3.2018 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: Tapahtumakoordinaattorin sijaisuus). Haastattelut järjestetään 26.-27.3.2018.

Lisätietoja: Kehittämispäällikkö Hannemari Niemi, 040 145 1300. Tiedustelut puhelimitse 9.3. , 12.3. tai 19.3. klo 9-15 välisenä aikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.