Tapahtumakoordinaattori

Inton yhtenä strategisena tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria Seinäjoella. Tärkeä osa tätä työtä ovat erilaiset tapahtumat. Järjestämme vuosittain kymmeniä yritysten liiketoimintaa edistäviä tapahtumia itse ja yhteistyössä alueen muiden organisaatioiden kanssa.

Tapahtumakoordinaattorimme jäädessä perhevapaille haemme nyt sijaista hoitamaan tapahtumiin liittyvää tehtäväkokonaisuutta. Tehtävä on määräaikainen. Työhösi kuuluu Into Seinäjoen yritystapahtumien tuotantovastuuta, yhtiön sisäistä tapahtumatuotannon tukea ja koordinaatiota sekä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämistä. Pääset suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia tapahtumakonsepteja. Työsi sisältää monikanavaista viestintää sekä aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Odotamme sinulta:
– 
Kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta
– Näkemystä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämisestä
– Viestintäosaamista (erityisesti some)
– Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
– Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle kehittämismahdollisuuksia sisältävän tehtävän innostavassa työyhteisössä. Sijaisuus alkaa 16.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 22.10.2019 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: Tapahtumakoordinaattori).

Katso video, jossa Piia-Marika Jokela kertoo enemmän toimenkuvasta.

Lisätietoja sijaisuudesta: Toimitusjohtaja Leena Perämäki, puh. 0400 675 121, leena.peramaki@intoseinajoki.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.