Projektipäällikkö

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi. Into Seinäjoen konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi Rytmikorjaamo Oy, Seinäjoen Yrityskiinteistöt Oy, Seinäjoki Congress Oy, Visit Lakeus Oy sekä Kiinteistöosakeyhtiöt Frami D ja Frami E. Konsernin liikevaihto on n. 9 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 28.

Into Seinäjoki käynnistää ja toteuttaa yhdessä ProAgrian ja kansainvälisen verkoston kanssa Horisontti2020-ohjelmasta rahoitettavaa Cities2030 kehittämishanketta. Hankkeella vahvistetaan kestävää ruokaketjua mm. pilotoimalla uusia toimintatapoja alueen ruokaekosysteemiin ja vaikuttamalla kuluttajien asenteisiin.

Haemme  Cities2030-hankkeeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / ASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat hankkeen (Co-creating resilient and sustainable food systems towards 2030) Into Seinäjoen osuuden toteuttamisesta. Työsi sisältää mm. hankehallinnointia, hankkeen toimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta, ruokaketjun toimijoiden ja sidosryhmien aktivointia, toimintaympäristöön ja toimijoihin vaikuttamista.

Edellytämme:

  • Vahvaa kokemusta ja osaamista kansainvälisistä hankkeista ja yhteistyöstä, ml. hyvä EU:n rahoituslähteiden tuntemus
  • Kokemusta ruoka-alan kehittämisestä yrityselämän näkökulmasta
  • Viestintäosaamista ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja kansainvälisessä verkostossa

Tarjoamme näköalapaikan ja vastuullisen roolin Seinäjoen yritysympäristön kehittämisessä, asiantuntevan työyhteisön, innostavat työkaverit ja vahvan taustatuen. Työsuhde on voimassa 31.12.2022 asti ja alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.11.2020.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 5.10.2020 klo 12 mennessä osoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi  Viestin otsikoksi ”Cities2030”.

Lisätietoja:
Sanna Kankaanpää, p. 0400 743 422 (ke 30.9. klo 12-14)
Hannemari Niemi, p. 040 145 1300 (to 1.10. klo 10-14)

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.