Projektipäällikkö

Yksi Inton strateginen tavoite on ylläpitää ja vahvistaa kaupungin innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria, jolla luodaan perusta vireälle yritystoiminnalle. Into toteuttaa yhteistyössä Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa kehittämishanketta Healthy kids of Seinäjoki -sateenvarjon alla. Hankkeen tavoitteena on mm. aktivoida yrityksiä hyödyntämään Healthy Kids -teemaan liittyvät kasvun mahdollisuudet. Lisää tietoa aiheesta löydät: www.healthykidsofseinajoki.fi.

Haemme nyt osaksi Healthy Kids of Seinäjoki -tiimiä asiantuntijaa/projektipäällikköä jatkamaan jo käynnistettyä kehittämistyötä. Työsi sisältää yritysverkostojen rakentamista, tapahtumien suunnittelua ja organisointia, kehitysalustan mallintamistyötä ja projektikokonaisuuden vetovastuuta. Olennaisena osana työnkuvaan kuuluu monikanavainen viestintä sekä aktiivinen sidosryhmäyhteistyö.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ja osaamista yritysyhteistyöstä
  • Näkemystä yrityskehittämiseen tarkoitettujen alustojen suunnittelusta
  • Viestintäosaamista
  • Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innostavassa työyhteisössä. Työ alkaa syyskuussa 2020. Työsuhde on määräaikainen hankkeen päättymiseen saakka, vähintään toukokuuhun 2021.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 21.8. klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: HKS). Haastattelut järjestetään 26.-27. elokuuta.

Lisätietoja: Johanna Rintamäki, p. 040 5927518 tai johanna.rintamaki@intoseinajoki.fi.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.