Harjoittelija

Hae harjoitteluun Intoon – meillä into tarttuu!

Into tässä moi. Odottelen täällä hakemustasi. Harjoitteluun, niin niin. Käy välillä niin raskaaksi yksin kaikki hoitaa 🙂 No ei, onhan tässä näitä vakituisempia hahmoja kolmisenkymmentä, mutta aina on kiva saada uutta verta ainakin hetkeksi.

Ja että mitäkö täällä voisi tehdä? Se riippuu osin itsestäsi. Voit kertoa osaamisestasi ja kiinnostuksestasi vapaasti hakemuksessasi. Monesti keksimme sieltä sopivan kombon hommille. Ainakin meillä auttaa, mitä erilaisemmista töistä on kiinnostunut. Meillä voi osallistua yritystapahtumien järjestelyihin ja markkinointiin, somermarkkinointiin, tietojen keräämiseen ja selvityksiin erilaisista aiheista. Olitpa sitten humanisti, kauppatieteilijä/tradenomi tai insinööri, meillä voi hyvinkin olla sinulle vähintäänkin harkan verran töitä. Vähintään tarkoittaa, että olemme usein pestanneet harkkarin myöhemmin kesätöihin.

Harjoitteluhaku on auki jatkuvasti. Nyt ei kun näppäimet laulamaan. Odottelen täällä viestiäsi. Nähdään ja kuullaan!

Huom: viimeinen harjoittelukuukausi on meillä palkallinen.

Lähetä hakemus ja toive ajankohdasta osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi.

PS: Tutustu Intoon työnantajana tarkemmin täällä.

 

Into Seinäjoki on kaupungin kehitysyhtiö. Olemme olemassa yritysten menestystä varten. Meidän keskeinen tehtävä on varmistaa, että yrityksillä on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja kehittyä. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.