Asiantuntija

Meille intolaisille tärkeintä on alueemme yritysten menestys. Kuuntelemme aktiivisesti yritysten tarpeita ja haemme yhteistyössä kaupungin ja kumppaneidemme kanssa ratkaisuja yritysten kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen.

Osana alueen yritysten kasvun tukemista toteutamme kehityshankkeet, jotka tähtäävät osaavan työvoiman varmistamiseen ja tulevaisuuden yrittäjyyden menestyskonseptien löytämiseen. Keinona on muun muassa kansainvälisten osaajien määrän kasvattaminen alueen yrityksissä.

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi asiantuntijaa ajalle: 1.2.2020 – 30.6.2021

Haemme dynaamista osaajaa edistämään
– yritysten ja osaavan työvoiman kohtaamista ja
– kansainvälisten osaajien työllistymistä alueen yrityksiin

sekä rohkaisemaan
– uudenlaiseen yrittäjyyteen ja liike-elämän uudistumiseen
– yrityspalveluiden muotoilua tämän päivän ja varsinkin huomisen tarpeisiin

Olet trendsetteri ja rohkeasti ajan hermolla. Olet utelias, organisointikykyinen ja sinulla on kokemusta tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä sekä monikanavaisesta viestinnästä / markkinoinnista (myös englanninkielellä). Hyvät yhteistyötaidot sekä valmiudet työskennellä erilaisissa tiimeissä ja verkostoissa alueellisesti ja kansallisesti ovat tehtävän hoitamisen kannalta ehdottomia. Aikaisempi kokemus EU-rahoitteisista hankkeista katsotaan eduksi. Vahva englanninkielen taito on tehtävän hoitamisessa valttia.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.1.2020 mennessä osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi otsikolla ”asiantuntija”. Haastattelemme kandidaatteja viikolla 3.

Lisätietoja: Hannemari Niemi, p. 040 1451300 (mielellään 18. ja 19.12. klo 9-15.30)

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.