Asiantuntija

Into Seinäjoki Oy koordinoi Seinäjoen kaupungin ja Työ- ja elinkeinoministeriön välistä innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimusta, joka kantaa nimeä ”Älykäs vihreä kasvu”. Sopimuskokonaisuuden tavoitteena on kiihdyttää alueen kasvua kansainvälisesti. Tämä tapahtuu tiivistämällä yritysten ja TKI-toimijoiden välistä yhteistyötä, edistämällä uusien teknologioiden käyttöönottoa sekä vauhdittamalla innovaatiotoimintaa yrityksissä.

Vahvistamme joukkoamme innovatiivisella ja kehittämismyönteisellä

ASIANTUNTIJALLA

Haemme asiantuntijaa vastaamaan alueen teknologiateollisuuden yritysten kehittämisestä. Työ sisältää yritysverkostojen rakentamista, tapahtumien suunnittelua ja organisointia sekä erilaisten kehittämistoimenpiteiden suunnittelua ja käynnistämistä. Tulet toimimaan aktiivisesti ja tiiviissä yhteistyössä sekä alueen yritysten että tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden kanssa.

Tavoitteena on

  • alueen valmistavan teollisuuden automaation ja digitalisaation vahvistaminen sekä toimintaedellytysten kehittäminen.
  • rahtilogistiikan kehittäminen sekä rautatieasema-alueella että lentokentällä. Seinäjoesta rakentuu kestävän logistiikan keskittymä ja verkkokaupan solmukohta.

Sinusta

Olet jalat maassa oleva visionääri, jolla on kokemusta teollisuuden alan yrityksistä sekä kehittämistoimenpiteiden käynnistämisestä. Olet myyntihenkinen ja pystyt vakuuttavasti kertomaan omia kehitysideoitasi ja näkemyksiäsi. Tunnistat digitalisaation ja automaation tarjoamat mahdollisuudet. Myös ymmärrys erilaisista rahoitusinstrumenteista on eduksi.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja osaamista yritysyhteistyöstä
  • Näkemystä kehittää teknologiayritysten verkostoa ja sen kilpailukykyä
  • Kykyä hallinnoida ja ohjata yritysverkoston toimintaa
  • Avointa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • Hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Omatoimisuutta, ahkeruutta ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • Korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi hanketta, jolla tuetaan Seinäjoen kasvua ja kehitystä. Tulet toimimaan yhdessä Seinäjoen teollisuusyritysten kanssa ja mahdollistamaan niiden menestystarinaa. Rakennat verkostoja ja verkostoidut alueen toimijoiden kanssa ja mahdollistat siten toimivan yhteistyön. Intossa saat sananmukaisesti intoa täynnä olevan työyhteisön, jossa näkemyksiäsi arvostetaan ja jossa pääset toteuttamaan osaamistasi ja intohimojasi.

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi.

Työ on määräaikainen kevääseen 2023 asti. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 11.4.2021 mennessä.

 

Into Seinäjoki

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun omistama kehitysyhtiö, joka työskentelee alueen yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yksi tehtävämme on kehittää Seinäjokea Suomen kilpailukykyisimpänä yritysten toimintaympäristönä. Tutustu meihin osoitteessa: https://intoseinajoki.fi/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.