Asiantuntija

Seinäjoki pääsi suurimpien kaupunkien joukossa kansalliseen ekosysteemisopimukseen, jossa kehitetään alueiden yritysten liiketoimintaedellytyksiä. Tavoitteemme on kiihdyttää alueen teollisuusyritysten kasvua mm. edistämällä automaation ja digitalisaation hyödyntämistä sekä vauhdittamalla innovaatiotoimintaa yrityksissä.

”Olemme varsin ison kehittämiskokonaisuuden äärellä ja Seinäjoki hienosti oikeassa sarjassa yliopisto- ja yliopistokeskuskaupunkien kanssa. Vuositasolla Seinäjoelle kaavaillaan yhteensä noin puolen miljoonan euron perusrahoituspottia. Lisäksi tulevat erilliset perusrahoituksella valmisteltavat kehittämishankkeet”, toimitusjohtaja Leena Perämäki Intosta muistuttaa.

 

Haemme nyt asiantuntijaa

vastaamaan ekosysteemisopimuksen Älykäs uudistuva teollisuus -painopisteestä.

Oletko jalat maassa, mutta pää sfääreissä tai ainakin visioissa? Miltä tuntuisi yhdistää yritysten ja esimerkiksi julkisten rahoittajien ja kehittämisorganisaatioiden voimat ja saavuttaa jotain aivan uutta? Uutta liiketoimintaa, uusia innovaatioita, automaation ja digitalisaation tuomia voittoja yrityksissä.

Meillä niitä tavoitellaan mm. kuuntelemalla ja kokoamalla yritysten tarpeita, kutsumalla yritykset mukaan tapahtumiin, joissa tarjoillaan ajankohtaista tietoa, valmistelemalla yhdessä yritysten kanssa erilaisia kehittämistoimenpiteitä ja hakemalla niihin julkista rahoitusta.

Arvostamme kokemustasi teknologiateollisuudesta ja toimialan tuntemusta alueellamme.

Intossa saat sananmukaisesti intoa täynnä olevan työyhteisön, jossa näkemyksiäsi arvostetaan ja jossa pääset toteuttamaan osaamistasi ja intohimojasi.

Tässä uusimpien intolaisten Elinan ja Mikon kommentit Intosta työpaikkana ja -yhteisönä: 

Elina Koivisto
“Inspiroiva vuorovaikutus, nopea reagointi sekä keskinäinen luottamus ovat itselleni tärkeitä asioita työpaikalla, ja nämä kaikki korostuvat Intossa positiivisesti. Meillä on hyvä ilmapiiri, sillä työyhteisö on keskusteleva ja tukeva. Inton toiminnalla on vaikuttava merkitys aluekehitykseen, ja on erittäin mielenkiintoista olla tässä edistyksessä mukana omalla panostuksella.”

Mikko Patana
“Inton työyhteisöön oli hyvin helppoa päästä sisään. Poikkeusoloista huolimatta välittyy nykyaikainen, lämmin, avoin ja toisiaan tukeva yhteishenki. Jos ei tässä porukassa into tartu niin ei sitten missään :).”

Asiantuntijan työ alkaa maaliskuussa 2021. Työsuhde on määräaikainen, aluksi kevääseen 2023 saakka. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 12.2.2021 klo 12 mennessä, sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: Älykäs uudistuva teollisuus).

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö, joka työskentelee alueen yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yksi tehtävämme on kehittää Seinäjokea Suomen kilpailukykyisimpänä yritysten toimintaympäristönä.

 

Lisätietoja: Hannemari Niemi, p. +358 40 145 1300, hannemari.niemi (at)intoseinajoki.fi ja Jukka Pajunen, p. +358 44 418 1215, jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi

 

Videolla Hannemari ja Jukka kertovat hieman enemmän asiantuntijan tehtävästä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.