Tietojärjestelmäsuunnittelija

TIETOJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJA

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö Mediwest Research Center Oy:n (MRC) hakee TIETOJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA.

Tietojärjestelmäsuunnittelija toimii osaltaan vastuullisesti tietojärjestelmien ja teknologian kehittämissuunnittelijana sekä osallistuu projektityöskentelyyn ja projektien hallintaan. Oman tehtävänsä osalta hänen tulee ymmärtää yhteys toiminnan kokonaisuuteen yhteistyössä tietohallinnon ja muiden yksiköiden kanssa. Tietojärjestelmäsuunnittelija toimii sairaanhoitopiirin tietohallintoyksikön työnohjauksessa. Käynnissä olevissa projekteissa valmistaudutaan tulevaan Sote- ja maakuntauudistukseen.

Työsuhde on jatkuva ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arvostamme kokemusta yhdestä tai useammasta alla olevasta asiasta:

  • Ohjelmistorobotiikka
  • Ohjelmointikokemus (esimerkiksi: C#, Java, Javascript, Powershell)
  • Integraatiotekniikoiden hallitseminen (esimerkiksi SOAP, REST)
  • Tietokantatuntemus (SQL)
  • Toiminnan prosessin mallintaminen

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus terveydenhuollon tietojärjestelmistä ja toimintaympäristöstä.

Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä käytännön kokemusta ict-alan tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta.

Mikäli koet toimen omaksesi ja haluat olla mukana kehittämässä automaattisen tietojenkäsittelyn ratkaisuja lähetä cv:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja rekrytoinnista voit kysyä puhelimitse Innolink Staff Pohjanmaan toimitusjohtaja Jarno Dahlilta, gsm. 0401829228

Hakuaika alkaa: 02.11.2018 11:00 – Hakuaika päättyy: 18.11.2018 23:59

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.