Asiantuntijapalveluiden myyntipäällikkö

Innolink hakee Talenomille Seinäjoelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

yritysasiakkaiden tapaamisiin ja tilitoimistopalveluiden neuvotteluihin.

Tehtävään haetaan alueella verkostoitunutta yritysmyynnin osaajaa, jolla on joko osaamista tai kiinnostusta taloushallinnon toimialalle. Toimenkuvassa hoidat aktiivisesti asiakaskontaktointia sekä yritystapaamisia. Toimit organisaatiossa ammattitaitoisen toimialatiimin kanssa ja saat tukea työllesi kollegoiltasi sekä myös asiakastapaamisia valmiiksi sovittuina. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Seinäjoen Framilla.

Edellytämme hakijoilta

kokemusta b-to-b myynnistä
aktiivista ja positiivista myyntitapaa
laajaa sidosryhmäverkostoa Etelä-Pohjanmaan alueella
hyvää matkavalmiutta toimistotyöaikana
perusteiden hallintaa taloushallinnosta (koulutamme myynnin henkilöt riittävään substanssiin)
hyvää nykyaikaisten toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa
Eduksi lasketaan kokemus asiantuntijapalveluyrityksen myyntityöstä
palvelusopimusten osaaminen

Klikkaa tästä ja toimita ansioluettelosi verkkosivumme kautta. Sieltä löydät myös kuvattuna työn olennaista sisältöä. Ei tarvetta erilliselle hakemukselle tässä vaiheessa. Hakuaika loppuu 17.4.2019

Luottamukselliset lisätiedustelut rekrytointijohtaja Jouko Karjalainen 0400 72 17 17 (paras tavoitettavuus klo 7-15), jouko.karjalainen@innolink.fi (ei hakemuksia sähköpostitse).

Talenom Oyj on suomalainen vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Talenom on kotimainen tilitoimistoketju, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –tutkimuksessa vuosina 2018 ja 2019.
Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Hyvinvoiva henkilöstö ja teknologinen edelläkävijyytemme takaavat erinomaisen tyytyväiset asiakkaat, joille haluamme tuottaa yrittämisen iloa. Työssäsi pääset kehittämään ja kehittymään sekä rakentamaan yksikkösi menestystarinaa etulinjassa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan yhdessä tekemisen meininkiä. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen, loistavat henkilöstöedut ja modernit työvälineet.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.